[tlg_headings alignment=”left” icon=”ti-thumb-up” title=”Geachte meneer Uitvlugt”]

Ik zag zojuist de vacature voor een stagiair op de afdeling PVC voorbijkomen bij het zoeken naar een stage, en deze trok gelijk mijn aandacht en interesse. In deze brief zal ik proberen om uw interesse in mij als stagiair te winnen.

Als 2e jaar Facility Management student van de Hanzehogeschool Groningen ben ik erg leergierig en kom graag meer te weten van de wereld om mij heen. Alle projecten die mijn kant opkomen pak ik altijd met beide handen aan en vol enthousiasme! En stress, daar kan ik wel tegen, ik houd namelijk wel van een uitdaging en ben een echte doorzetter. Het zelfstandig aanpakken van projecten is voor mij natuurlijk, maar samenwerken met een team maakt een project natuurlijk een stuk interessanter. Of het nou alleen of samen is, een resultaat met de hoogste kwaliteit is altijd het streven bij mij.

In mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met ICT en alles wat daarmee te maken heeft. Hierdoor heb ik niet alleen een groot pallet aan kennis van diverse programma’s, maar kan ik mij ook snel thuis maken in (nog) onbekende programma’s.

Als supermarkt-werknemer zijn mistery guests niet iets nieuws, maar alle organisatie hierachter wel. En het lijkt mij dan ook erg leuk om bij u aan de slag te gaan als stagiair om meer te weten te komen, en met een frisse blik naar de projecten te kijken, met als streven natuurlijk eigen projecten te gaan regelen. Als facility manager in wording lijkt mij dit dé perfecte stageplek.

[tlg_cta icon=”” title=”Ik ben erg nieuwgierig!” subtitle=” U ook?” title_color=”#59d600″ subtitle_color=”#37b74a”]

 

Met vriendelijke groeten,
Ruben Oldenburg